Asfaltnagels Er zijn 6 producten

Deze gegalvaniseerde asfaltnagels hebben een lengte van 16mm.Deze spijkers worden veeal gebruikt voor het vastschieten van dakleer en daksingles.Twijfelt u of deze spijkers in uw tacker passen? Neem dan voor advies contact met ons op.
€ 214,80 excl. BTW
Deze gegalvaniseerde asfaltnagels hebben een lengte van 19mm.Deze spijkers worden veeal gebruikt voor het vastschieten van dakleer en daksingles.Twijfelt u of deze spijkers in uw tacker passen? Neem dan voor advies contact met ons op.
€ 73,58 excl. BTW
Deze gegalvaniseerde asfaltnagels hebben een lengte van 25mm.Deze spijkers worden veeal gebruikt voor het vastschieten van dakleer en daksingles.Twijfelt u of deze spijkers in uw tacker passen? Neem dan voor advies contact met ons op.
€ 83,37 excl. BTW
Deze gegalvaniseerde asfaltnagels hebben een lengte van 32mm.Deze spijkers worden veeal gebruikt voor het vastschieten van dakleer en daksingles.Twijfelt u of deze spijkers in uw tacker passen? Neem dan voor advies contact met ons op.
€ 83,93 excl. BTW
Deze gegalvaniseerde asfaltnagels hebben een lengte van 38mm.Deze spijkers worden veeal gebruikt voor het vastschieten van dakleer en daksingles.Twijfelt u of deze spijkers in uw tacker passen? Neem dan voor advies contact met ons op.
€ 98,35 excl. BTW
Deze gegalvaniseerde asfaltnagels hebben een lengte van 45mm.Deze spijkers worden veeal gebruikt voor het vastschieten van dakleer en daksingles.Twijfelt u of deze spijkers in uw tacker passen? Neem dan voor advies contact met ons op.
€ 113,94 excl. BTW
Toont 1 - 6 van de 6 items