Krammen type KG700 Er zijn 13 producten

Deze krammen zijn geschikt voor Haubold kramtackers. Ook passen deze krammen in andere merken tackers.Deze krammen hebben een rugbreedt van 11,3mm en een pootlengte van 18mm.Twijfelt u of deze krammen in uw tacker passen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.
€ 33,80 excl. BTW
Deze krammen zijn geschikt voor Haubold kramtackers. Ook passen deze krammen in andere merken tackers.Deze krammen hebben een rugbreedt van 11,3mm en een pootlengte van 25mm.Twijfelt u of deze krammen in uw tacker passen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.
€ 85,60 excl. BTW
Deze krammen zijn geschikt voor Haubold kramtackers. Ook passen deze krammen in andere merken tackers.Deze krammen hebben een rugbreedt van 11,3mm en een pootlengte van 30mm.Twijfelt u of deze krammen in uw tacker passen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.
€ 49,30 excl. BTW
Deze krammen zijn geschikt voor Haubold kramtackers. Ook passen deze krammen in andere merken tackers.Deze krammen hebben een rugbreedt van 11,3mm en een pootlengte van 35mm.Twijfelt u of deze krammen in uw tacker passen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.
€ 55,50 excl. BTW
Deze krammen zijn geschikt voor Haubold kramtackers. Ook passen deze krammen in andere merken tackers.Deze krammen hebben een rugbreedt van 11,3mm en een pootlengte van 40mm.Twijfelt u of deze krammen in uw tacker passen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.
€ 62,80 excl. BTW
Deze rvs krammen zijn geschikt voor Haubold kramtackers. Ook passen deze krammen in andere merken tackers.Deze krammen hebben een rugbreedt van 11,3mm en een pootlengte van 40mm.Twijfelt u of deze roestvrijstalen krammen in uw tacker passen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.
€ 377,70 excl. BTW
Deze krammen zijn geschikt voor Haubold kramtackers. Ook passen deze krammen in andere merken tackers.Deze krammen hebben een rugbreedt van 11,3mm en een pootlengte van 45mm.Twijfelt u of deze krammen in uw tacker passen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.
€ 68,80 excl. BTW
Deze krammen zijn geschikt voor Haubold kramtackers. Ook passen deze krammen in andere merken tackers.Deze krammen hebben een rugbreedt van 11,3mm en een pootlengte van 50mm.Twijfelt u of deze krammen in uw tacker passen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.
€ 77,50 excl. BTW
Deze krammen zijn geschikt voor Haubold kramtackers. Ook passen deze krammen in andere merken tackers.Deze krammen hebben een rugbreedt van 11,3mm en een pootlengte van 55mm.Twijfelt u of deze krammen in uw tacker passen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.
€ 85,50 excl. BTW
Deze krammen zijn geschikt voor Haubold kramtackers. Ook passen deze krammen in andere merken tackers.Deze krammen hebben een rugbreedt van 11,3mm en een pootlengte van 60mm.Twijfelt u of deze krammen in uw tacker passen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.
€ 94,30 excl. BTW
Deze krammen zijn geschikt voor Haubold kramtackers. Ook passen deze krammen in andere merken tackers.Deze krammen hebben een rugbreedt van 11,3mm en een pootlengte van 64mm.Twijfelt u of deze krammen in uw tacker passen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.
€ 97,80 excl. BTW
Deze nieten zijn geschikt voor fermacell (gipsvezel) platen.Fermacell word veel bevestigd met behulp van deze zogenaamde ''spreidnieten''.
€ 98,60 excl. BTW
Deze nieten zijn geschikt voor fermacell (gipsvezel) platen.Fermacell word veel bevestigd met behulp van deze zogenaamde ''spreidnieten''.
€ 125,60 excl. BTW
Toont 1 - 13 van de 13 items