Accu tackers voor rechte brads

Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. KITPRO B16/64-J2000 BRADNAILER
  Normale prijs € 738,10 Speciale prijs € 482,79 € 399,00
 2. KITPRO B18/50-J2000 MINIBRADNAILER
  Normale prijs € 780,45 Speciale prijs € 482,79 € 399,00
 3. Paslode IM50 F18 Lithium
  Normale prijs € 922,25 Speciale prijs € 922,02 € 762,00
 4. Paslode IM65 F16 Lithium
  Normale prijs € 922,25 Speciale prijs € 922,02 € 762,00
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Accu tackers voor rechte brads

Krachtige gas tackers voor rechte brads | Tackerplein.nl

In het assortiment van Tackerplein.nl zijn er vele soorten tackers verkrijgbaar. Iedere tacker is gemaakt voor bepaalde soorten werkzaamheden. De tackers die bij Tackerplein.nl worden aangeboden zijn van uitstekende kwaliteit. De gas tackers voor rechte brads is dan ook geen uitzondering en kan prima gebruikt worden tijdens diverse werkzaamheden. De gas tackers voor rechte brads wegen ongeveer twee kilogram en zijn zeer krachtig in gebruik.

De gas tackers voor rechte brads kunnen vele soorten afmetingen van brads hanteren zodat de gas tacker voor vele doeleinden kan worden gebruikt. In een gas tacker voor rechte brads kunnen in het magazijn wel 100 brads worden geplaatst. De gas tackers zijn dus ideaal en makkelijk in gebruik met het grote magazijn. Bij een volledige volgeladen accu kunnen de gas tackers voor rechte brads wel 4.000 schoten afvuren. De gas tackers kunnen hierdoor zeer grote projecten aan.

 

Breed en ruim gas tackers voor rechte brads assortiment

Als u voor Tackerplein.nl kiest, dan kiest u voor kwaliteit, service en garantie. De gas tackers voor rechte brads zijn ideaal om te gebruiken voor de standenbouw, interieurbouw, meubelbouw en het bevestigen van plinten. De gas tacker voor rechte brads zijn verkrijgbaar in verschillende soorten merken. De merken zijn getest op kwaliteit en comfort zodat wij u alleen de beste gas tackers voor rechte brads aanbieden.

De gas tackers zijn geheel snoerloos zodat u vrij kunt bewegen en makkelijk aan het werk kunt gaan. Naast de geweldige gas tackers voor rechte brads verkopen wij nog vele andere soorten tackers. Zo vindt u bij Tackerplein.nl ook pneumatische dozensluiters voor het eenvoudig sluiten van dozen.

 

Service en kwaliteit bij Tackerplein.nl

De gas tackers voor rechte brads zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop van Tackerplein.nl. Daarnaast moet u ook weten dat kapotte tackers naar onze reparatiedienst gestuurd kunnen worden. Met 25 jaar ervaring zijn onze experts in staat om vele tackers te kunnen repareren. Met 7 jaar garantie kunt u extra lang genieten van onze gas tackers voor rechte brads.

Bestellingen boven de €150,- zullen geheel gratis aan u geleverd worden. De tackers worden over het algemeen binnen 2 tot 3 werkdagen geleverd. Voor vragen of adviezen, kunt u gerust contacteren via onze mail info@tackerplein.nl of telefonisch via het nummer 0546 – 492 740.