de Pneumatische tacker

 

Een pneumatische tacker kan veel werk uit handen halen. Wanneer er een grote hoeveelheid spijkers of nieten moeten worden verwerkt, stapt men vaak over op het gebruik een pneumatische tacker. Om deze bevestigingsmaterialen handmatig weg te slaan is dan geen optie meer. Dit is vaak te tijdrovend en te arbeidsintensief. In pneumatische tackers kunnen rollen of strips met spijkers, nieten of afwerkbrads worden geschoten. Omdat het assortiment van Hilbrink Hechttechniek uitgebreid is, is er voor elke toepassing een goede "hechtoplossing". Alle bevestigingsmaterialen zijn bij Hilbrink Hechttechniek uit voorraad leverbaar. Deze zijn vaak in drie uitvoeringen leverbaar; te weten blank staal, gegalvaniseerd staal en in roestvrij staal.
Naast een uitgebreid programma aan tackers en bevestigingsmaterialen hebben wij ook leenapparatuur beschikbaar. Mocht u apparatuur onverhoopt kapot gaan en u moet wachten op een reparatie hebben wij leentackers voor u beschikbaar.

De pneumatische tacker wordt veel gebruikt in de bouw- en aannemerij. Daarnaast werken ook veel andere industrieën met deze apparatuur.
Denk hierbij aan de verpakkingsindustrie, landbouwindustrie en embalagebedrijven.