Golfkramtackers

Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren
  1. BOSTITCH CF15-1-E GOLFKRAMTACKER
    Normale prijs € 833,69 Speciale prijs € 652,19 € 539,00
  2. KITPRO SC25/15-A1 GOLFKRAMTACKER
    Normale prijs € 640,60 Speciale prijs € 398,09 € 329,00
  3. SENCO SCF15 GOLFKRAMTACKER
    Normale prijs € 810,80 Speciale prijs € 700,59 € 579,00
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Golfkramapparaten | Tackerplein.nl

Op Tackerplein.nl bieden wij diverse soorten tackers aan, die u uitstekend kunt gebruiken bij uw werkzaamheden. De golfkramapparaten die u in ons assortiment vindt, zijn van uitstekende kwaliteit en zijn toe te passen voor verschillende doeleinden. De apparaten zijn te gebruiken bij tuinhuisjes, isolatiemateriaal etc. Daarnaast zijn de golfkramapparaten ook toe te passen in de verpakkingsindustrie en bij deur- en raamkozijnen. De golfkramapparaten zijn van uitstekende kwaliteit en zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Uiteraard worden deze geproduceerd door de beste merken, zoals Bostitch of Senco. De golfkramapparaten hebben een goede behuizing en zijn gemaakt van uitstekend materiaal, waardoor ze goed tegen een stootje kunnen. De comfortabele rubberen greep, zorgt voor extra comfort tijdens uw werkzaamheden. De golfkramapparaten bij Tackerplein kunnen golfkrammen afschieten van 10mm tot 15mm en hebben ongeveer een golfkramcapaciteit van 100. Dit kan echter verschillen per model. Gemiddeld hebben de golfkramapparaten een gewicht van 2,5 kg. Golfkramapparaten worden bij Tackerplein altijd aangeboden met een hoogwaardige kwaliteit. Bekijk dus snel ons veelzijdige assortiment!

Diverse tackers in het assortiment

Tackerplein heeft uitstekende tackers in het assortiment, waaronder de golfkramapparaten. We bieden verschillende soorten tackers aan, die u goed van dienst kunnen zijn bij uw werkzaamheden. Onze tackers kunnen worden gebruikt voor bijvoorbeeld meubels of kozijnen, maar natuurlijk ook voor vele andere dingen. Het aanbod is enorm divers, dus neem gauw een kijkje in onze webshop, om te kijken welke tacker precies bij u past. Als u niet weet welke nieten u nodig heeft voor de bestelde tacker, dan kunt u gebruik maken van onze nietenwijzer. De nietenwijzer zorgt ervoor, dat u de juiste nieten bij de juiste tacker kunt bestellen. In onze webshop vindt u nog vele verschillende toebehoren, waar u gebruik van kunt maken. Hier vindt u onder andere verschillende bevestigingsmaterialen die u goed kunt gebruiken bij uw tacker. Onze compressoren gaan ook uitstekend samen met de tackers. Bij Tackerplein kunt u altijd de beste kwaliteit verwachten van de meest kwalitatieve merken.

Golfkramapparaten bestellen bij Tackerplein.nl

De tackers bij Tackerplein.nl zijn van uitstekende kwaliteit en gemakkelijk te bestellen in onze webshop. Wij bieden de golfkramapparaten, maar ook alle andere producten altijd aan voor de scherpste prijs. Wij doen ons best om u de beste service te leveren en zorgen ervoor dat de bestelling binnen 3 werkdagen wordt bezorgd. Bij de golfkramapparaten en andere producten krijgt u garantie, dat wel tot 7 jaar kan gelden. Dit kan natuurlijk verschillen per product en merk. In geval van nood, wanneer u een reparatie écht nodig heeft, kunt u onze eigen reparatiedienst raadplegen. Wij repareren dan uw tackers. Als u vragen heeft kunt u gerust contact met ons opnemen. Voor de beste tackers bent u bij Tackerplein.nl aan het juiste adres. Wij zijn uw specialist in tackers!