Kramtackers type 76

Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. HAUBOLD PN765 KRAMTACKER
  Normale prijs € 640,72 Speciale prijs € 494,89 € 409,00
 2. HAUBOLD PN775XII KRAMTACKER
  Normale prijs € 1.467,38 Speciale prijs € 1.039,38 € 858,99
 3. Kitpro BS1416/67 A1 COMBITACKER
  Normale prijs € 627,99 Speciale prijs € 434,39 € 359,00
 4. KITPRO S8/51-B1 KRAMTACKER
  Normale prijs € 499,89 Speciale prijs € 337,59 € 279,00
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren

760 kramapparaten | Tackerplein.nl

Bij Tackerplein hebben wij diverse tackers verkrijgbaar die allemaal haar eigen taak hebben. Wij hebben verschillende type tackers waaronder de 760 kramapparaten. Deze tackers bij Tackerplein.nl zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een comfortabele handgreep gemaakt van rubber. De tackers wegen ongeveer 2 kilogram dus u kunt gemakkelijk gebruik maken van de kramapparaten door het lichte gewicht. De 760 kwamapparaten zijn bij veel werkzaamheden toe te passen zoals deuren- en raamkozijnen, interieur en standenbouw. Maar kan ook gebruikt worden in de meubelindustrie. Tevens timmerfabrieken en parketleggers. De 760 kramapparaten schieten krammen van 18 tot 65mm. Uiteraard verschilt dit per model dus kunt u zelf even kijken welk 760 kramapparaat in ons veelzijdige assortiment geschikt is voor u. Bij ieder kramapparaat kunt u zien welke krammen er nodig zijn. De capaciteit van de kramapparaten zijn ongeveer 150 krammen, uiteraard kan dit verschillen per apparaat. De 760 kramapparaten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en van diverse merken. Neem dus een kijkje in ons aanbod om te kijken welk kramapparaat precies bij u past!

Divers assortiment tackers

De 760 kramapparaten zijn uitstekende tackers die u goed kunt gebruiken bij uw werkzaamheden. De tackers zijn van uitstekende kwaliteit net als de diverse andere tackers op onze website. Wij hebben verschillende soorten tackers in ons assortiment die kunnen worden toegepast bij diverse werkzaamheden. Zo hebben wij Type 50 tackers, type 90 tackers. Uiteraard hebben we ook diverse andere artikelen die u goed kunt gebruiken om uw werkzaamheden gemakkelijker te maken. Wij hebben diverse bevestigingsmaterialen maar ook compressoren die goed meegaan met de tackers. Deze artikelen zijn ook weer van uitstekende kwaliteit en de beste merken. Als u niet precies weet welke nieten u nodig heeft voor uw tacker dan kunt u onze nietenwijzer gebruiken om precies te weten welke nieten u nodig heeft voor uw tacker.

De 760 kramapparaten bestellen bij Tackerplein.nl

Bij Tackerplein.nl hebben wij altijd de beste tackers en kramapparaten verkrijgbaar voor de scherpste prijs. De tackers zijn geproduceerd door de meest uitstekende merken zoals Senco en Haubold. Ook zijn de tackers verkrijgbaar in verschillende soorten en types. Als u geïnteresseerd in onze kramapparaten of andere artikelen, dan kunt u ze heel gemakkelijk bestellen in onze webshop. Uiteraard krijgt u wel garantie voor de tackers, bij sommige merken krijgt u tot wel 7 jaar garantie. Bij Tackerplein kunt u gerust en veilig betalen met o.a. iDeal, Paypal. Wanneer u een bestelling boven 150 euro excl. BTW plaatst, wordt de bestelling gratis verzonden. Als u nog vragen heeft, kunt u gerust contact met ons opnemen. Voor de beste tackers en kramapparaten bent u bij ons aan het juiste adres. Tackerplein.nl is uw specialist in tackers!