Niettackers type 50 ( Duofast )

Bekijken als Rooster Lijst

5 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. DUO-FAST CS5000 hand-niettacker
  Normale prijs € 113,32 Speciale prijs € 95,59 € 79,00
 2. DUO-FAST HT550C slag-niettacker
  Normale prijs € 119,68 Speciale prijs € 99,83 € 82,50
 3. DUO-FAST LDS 5016 niettacker
  Normale prijs € 314,48 Speciale prijs € 264,98 € 218,99
 4. OMER 50.16 CL NIETTACKER
  € 337,59 € 279,00
 5. OMER 50.16 CLV NIETTACKER
  € 361,79 € 299,00
Bekijken als Rooster Lijst

5 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Type 50 niettackers van Duo Fast | Tackerplein.nl

Bij Tackerplein hebben wij een groot aanbod aan tackers (ook wel nietpistolen of schietpistolen genoemd) in ons assortiment. Wij hebben dan ook veel tackers van verschillende topmerken die je makkelijk kunt bekijken in onze webshop. De type 50 tackers van Duo Fast zijn dus een van de producten van topmerken die wij aanbieden bij Tackerplein.nl. De type 50 niettackers van Duo Fast zijn van uitstekende kwaliteit. De niettackers zijn compact en betrouwbaar. De niettackers van Duo Fast zijn dus van goede kwaliteit maar wat kunnen de niettackers? De hand-niettackers van Duo Fast zijn zeer krachtig, maar schiet nooit door het materiaal heen. Ook heeft het een compact design voor accuraat schieten. De slag-niettackers van Duo Fast zijn niettackers die net werken als een hamer. Het heeft een groot laadvermogen waardoor je minder vaak hoeft te herladen. De normale niettackers van Duo Fast hebben een compact en comfortabel design en zijn geschikt voor industrieel gebruik. Door het compacte design kan het op moeilijke werkplekken komen.

Diverse niettackers van Duo Fast en meer

De tackers van Duo Fast zijn te verkrijgen in diverse modellen en zijn geschikt voor verschillende doeleinden. Daarom vinden wij bij tackerplein.nl dat Duo Fast een topmerk is voor jouw werkzaamheden. Met hand-niettackers, slag-niettackers en compacte niettackers heeft Duo Fast een sterk aanbod aan niettackers voor jouw werkzaamheden. Naast de kwalitatieve niettackers van Duo Fast hebben wij ook andere producten gerelateerd met hechttechniek op tackerplein.nl. Als je een kijkje neemt op onze website kunt u zien dat wij allerlei soorten tackers in ons assortiment hebben. Ook hebben wij bij trackerplein natuurlijk de bijbehorende nieten bij jouw tackers. Als je er niet uit komt welke nieten je precies voor je tacker, kun je altijd onze nietenwijzer gebruiken. Tevens hebben wij producten die jou kunnen helpen bij je werkzaamheden. Denk aan bijvoorbeeld compressoren, handig wanneer je een tacker op luchtdruk nodig hebt voor je werk. Natuurlijk hebben wij ook nog elektrisch gereedschap zoals bandschroefmachines.

Niettackers en andere tackers online bestellen

Wij hebben dus top producten van topmerken van topkwaliteit, waaronder Duo Fast, waarmee je gemakkelijk al je werkzaamheden kan uitvoeren. De niettackers en bijbehorende bevestigingsmaterialen bij Tackerplein.nl zijn gemakkelijk te bestellen via onze webshop. Je kunt alle diverse producten op de website veilig en vertrouwd online betalen. Je kunt bij ons betalen met iDeal, vooruitbetaling of verzenden onder rembours. Als je voor 14.00 uur bestelt krijg je de gehele bestelling gelijk de volgende dag thuis of bij je werkplaats bezorgd. Als je een bestelling boven €150,- hebt zijn de verzendkosten gratis. Als er iets misgaat met je tacker of ander producten op Tackerplein.nl, kun je altijd gebruik maken van de 7 jaar garantie. Als je echt problemen hebt of in geval van nood, staan wij voor je klaar met onze eigen reparatiedienst. Als je nog vragen hebt of advies wilt over de producten op tackerplein.nl, dan kun je ons gerust bereiken. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring. Je kunt ons bellen op 0546 – 492 740 of je kunt ons mailen op info@tackerplein.nl.