Niettackers type F

Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren
  1. SENCO SFT10XP F NIETTACKER
    Normale prijs € 456,75 Speciale prijs € 361,79 € 299,00
  2. SENCO SFW09-F NIETTACKER
    Normale prijs € 306,67 Speciale prijs € 302,50 € 250,00
  3. SENCO SHT F SLAGHAMER
    Normale prijs € 72,08 Speciale prijs € 62,32 € 51,50
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Type F niettackers bij Tackerplein.nl

Bij Tackerplein.nl zijn verschillende soorten tackers te koop, waaronder de Type F niettackers. Deze niettackers zijn kwalitatieve niettackers die u kunt gebruiken voor bijvoorbeeld meubels of dakfolie. De Type F niettackers worden vaak gebruikt in de meubelindustrie en worden vaak gebruikt door lijstenmakers. De Type F niettackers hebben een goed design en zijn prettig vast te houden door de comfortabele handgreep. Ook zijn de Type F niettackers niet zo zwaar met een gewicht van 1kg. De capaciteit van de Type F niettackers is zeer goed. De tackers schieten Type F nieten af tussen ongeveer 4mm en 16 mm, dit kan per merk en model verschillen. Type F niettackers hebben een luchtverbruik van ongeveer 0,4 liter per schot. Ook hebben wij Type F slaghamers te koop. Deze zijn bedoeld voor isolatiebevestiging of voor plastic. Tevens zijn de slaghamers een stuk goedkoper dan de niettackers. Als u geïnteresseerd bent in Type F niettackers of slaghamers, bekijk dan snel het aanbod!

Diverse niettackers (type F) van uitstekende kwaliteit

De Type F niettackers zijn van fantastische kwaliteit en kunnen goed tegen een stootje. Bij Tackerplein.nl vindt u type F niettackers van het topmerk Senco. Dit merk staat bekend om uitstekende kwaliteit gereedschappen, waaronder ook de tackers. De Type F tackers van Senco zijn voorzien van een comfortabele rubberen handgreep, zo is deze altijd fijn in gebruik. Daarnaast zijn de type F tackers slank en liggen ze gemakkelijk in de hand waardoor ze ook nog eens gemakkelijk te gebruiken zijn. De type F tackers kunt u eenvoudig online bestellen en dat voor de scherpste prijzen.

Als de Type F nog niet precies de niettackers zijn die u zoekt, geen zorgen. Bij Tackerplein.nl beschikken over meer tackers, zoals t-nagelapparaten, pinapparaten of betonbrandnailers. Uiteraard hebben wij ook verschillende soorten niettackers zoals Type 90 niettackers of Type 80 niettackers. Deze tackers zijn verkrijgbaar van allerlei verschillende merken zoals Senco of Max.

Tackers en toebehoren bestellen bij Tackerplein.nl

Type F tackers of andere artikelen zijn eenvoudig te bestellen bij Tackerplein.nl. Wij hebben veel andere producten beschikbaar die u kunnen helpen bij uw werkzaamheden. Denk maar aan onze vele bevestigingsmaterialen of onze compressoren. Als u niet precies weet welke nieten u nodig heeft voor uw Tackers, dan kunt u altijd onze nietenwijzer gebruiken. Bent u geïnteresseerd in meer hechttechniek artikelen? Neem dan gouw een kijkje op onze webshop. Voor ieder artikel krijgt u een jaar garantie. Bij sommige merken krijgt u 3 tot 7 jaar lang garantie. Als u uw bestelling voor 14.00 uur plaatst, is het de volgende dag in huis. Is alles bij elkaar boven €150,-, dan krijgt u de bestelling gratis thuisbezorgd. Als u vragen heeft dan kunt u ons nog altijd bereiken via onze mail: info@tackerplein.nl. Tevens kunt u ons bellen op 0546 – 492 740.