Niettackers type SL (92)

Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren
  1. BOSTITCH S32SL-1 NIETTACKER
    Normale prijs € 591,69 Speciale prijs € 470,69 € 389,00
Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren

Niettackers type sl 92 voordelig online kopen | Tackerplein.nl

Het aan elkaar zetten van materialen kan soms heel erg lastig zijn, maar met de tackers van Tackerplein.nl zit alles zo aan elkaar. Door de jaren heen zijn er veel verschillende soorten tackers ontwikkeld, dit komt mede door de vele vraag naar het tacker apparaat. De laatste jaren wordt de tacker steeds maar populairder. De tacker sl 92 is als het ware een zwaardere versie van een nietapparaat, door middel van grote druk worden er in materialen nieten geschoten. Bij Tackerplein.nl vindt u alleen maar topkwaliteit van de beste merken. De Bostitch en Kitpro tackers zijn goeie voorbeelden van uitstekende merken. Met het ruime en brede assortiment heeft u altijd een goedkope prijs voor de beste kwaliteit. Om de tacker sl 92 zo lang mogelijk mee te laten gaan zijn er toebehoren voor tackers, hierdoor zal de levensduur nog langer meegaan. Door de vele beoordelingen van klanten hebben wij veel geleerd over de service en worden wij steeds beter. Ook geeft het aan hoe betrouwbaar wij zijn als bedrijf, wij hechtten veel belang aan de normen en waarden van onze klanten.

Prachtige tacker sl 92 van de beste kwaliteit

Tackers zijn een echte must voor de klusser, gemakkelijk materialen aan elkaar bevestigen gaat met de tackers van Tackerplein.nl uitstekend. Type sl 92 is speciaal gemaakt om nieten te gebruiken, andere tackers gebruiken bijvoorbeeld stripnagels, rolnagels en krammen. De tackers die nieten gebruiken zijn gemaakt van topkwaliteit. Wij bieden speciaal aan de klant een repaeratiedienst, in geval van nood staan we altijd klaar. De materialen worden netjes en zorgvuldig aan elkaar bevestigt door de tacker sl 92. Met een handig handvat heeft u altijd genoeg grip en valt de tacker sl 92 niet meer op de grond. Geen last meer van uw hand bij het lange vasthouden van de tacker sl 92. Met de hoge kwaliteit van de tacker sl 92 voor een lage prijs kopen mensen hun producten met plezier, altijd een geslaagde aankoop bij de beste tackerwinkel van Nederland. Met het brede en ruime assortiment van Tackerplein.nl is veel te vergelijken, bekijk daarom ook de andere tacker categorieën, bradnailers 16 gauge doen het meestal erg goed bij de klant door de perfecte afwerking.

Snelle levering bij de bestelling

De uitstekende tackers van Tackerplein.nl die voor 14.00 uur besteld zijn, worden morgen in huis geleverd. Een goeie levering is uitermate belangrijk voor ons om de klant tevreden te houden. Bij elke aankoop van een prachtige tacker sl 92 bieden wij wel 7 jaar lang garantie. Met de reparatiedienst die wij aanbieden is uw tacker sl 92 in korte tijd weer snel gemaakt. Met ruim 25 jaar ervaring zijn wij erg goed geworden in adviezen geven. Bij vragen kunt u contact met ons opnemen via de e-mail: info@tackerplein.nl.