Speciale bevestigingsmachines

Speciale bevestigingsmachines

Speciale tackers online bestellen | Tackerplein.nl

Tackers zijn erg handig om materialen eenvoudig aan elkaar te bevestigen. Bij Tackerplein.nl vindt u vele professionele tackers die bedrijfsmatig of individueel worden gebruikt. Naast de normale tackers, verkopen wij ook speciale bevestigingsapparaten van hoogwaardige kwaliteit. In ons tacker assortiment vindt u vele verschillende merken zoals, MAX, SENCO, BOSTITCH en HAUBOLD. Bij Tackerplein.nl worden er niet alleen kwalitatieve tackers verkocht, maar ook bevestigingsmaterialen. Zo vindt u bij ons onder andere nieten, spijker en afwerkbrads. De speciale tackers worden ingekocht bij de beste fabrikanten. De fabrikanten zijn steeds bezig met het innoveren van de speciale tackers. Zoekt u naar speciale bevestiging apparaten, maar kunt u ze niet vinden? Dan bent u bij Tackerplein.nl op het juiste adres. Met het brede en ruime speciale tacker assortiment, vindt u altijd e juiste tacker.

Van pneumatische dozensluiters tot duplexnagel tackers

Tackerplein.nl heeft een gevarieerd aanbod van speciale tackers. Wij weten dat het belangrijk is om te werken met professionele machines en apparaten. Daarom verkopen wij de beste merken en producten aan de klant om iedereen tevreden te maken. Bij de aanschaf van tackers moet er goed gekeken worden naar wat voor soort tacker u zoekt. De MAX Rebartier lijn is bijvoorbeeld erg handig om betonijzer te gaan vlechten. Betonijzer is vaak veel gedoe! en daarom bieden wij deze speciale tacker aan. Hetzelfde geld voor dozen, deze kunnen op een veel snellere manier verpakt worden met de speciale tackers van Tackerplein.nl. De dozen zullen niet alleen sneller verpakt worden, maar ook beter, doormiddel van nietjes. Naast het ruime assortiment speciale tackers, beschikken wij ook over professionele medewerkers die al jarenlange vakkundige ervaring hebben op het gebied van het onderhouden en repareren van tackers. Door onze vakkundige medewerkers kunnen we u altijd voorzien van de beste informatie.

Topservice bij Tackerplein.nl

Speciale tackers is niet het enige wat we verkopen, een stukje service is iets wat wij aanbieden aan u. Met informatie over de technische aspecten van speciale tackers zijn wij de ideale webshop die kan helpen met problemen. De speciale tackers die kapot binnenkomen worden meestal binnen 5 werkdagen gerepareerd. Producten die voor 13.00 uur besteld zijn, worden de volgende dag bij u bezorgd. Bij besteding van €150, - of meer hoeft u geen verzendkosten te betalen. Voor vragen of persoonlijk advies kunt u altijd contact met ons opnemen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op het volgende nummer: 0546 - 492 740.